CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tabungan

Monday, April 25, 2011

Contest : Gambar Desktop Lappy

Klik banner 
due ~ 14 may 2011


cik arcma punya gambo desktop lappy


Sudah tentu pict desktop gambar bersama keluarga kann..
Gambar ni Nora rasakan cute...
coz gambar complete kami sekeluarga..
Masa ni tempat kerja ayah ada buat roadshow..so kami amik kesempatan bergambar..di belakang papan holding projek yg sgt cantik itu...ramai yg tertipu ngan situasi gambar ini..ada yg kata kami pergi bercuti di sesuatu tempat peranginan...tapi itu cuma papan bergambar buat tutup tapak projek under progressing jerr...
cadangnya another 10-15 years kena shoot lagi pict macam ni...heehehee..
bezanya..sikecil kat atas tu tak leh dah berdokong macam tuu...;)



3 comments:

FawLin said...

tengs krn tag sy..nk join jgk lah~heeee

NORA said...

join..jgn tak join..sama-sama meriahkan kengkawan bloggers kita...

..gugu.. said...

sweet lah sis ;p

rndu fmly sy plak..

tq join ye ;)

Post a Comment