CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tabungan

Tuesday, May 31, 2011

CONTEST 'ANAK AYAH'


 
Klik banner utk join

Sempena birthday suaminya yang bakal menjelma tak lama lagi..Puan Nina telah menganjurkan contest ini..So..jom pakat join...



...Citer pasal Ayah ngan Anak ni...
Buat pengetahuan Pn Nina...Ayah Walin ni pun bakal menyambut hari lahirnya pada 12 Jun ni..
Walin memang sangat rapat dengan ayahnya..Hinggakan tiap malam sebelum tidur mesti dia nak tgk ayah dia ada disisinya baru lah dia tidur..
Kalau tak..mulut dia mesti tak jemu-jemu menanyakan ayahnya "Ayahhhh" sambil mempamerkan riak muka sedeynya...Ayah jgk nampak sangat caringnya terhadap Walin..maybe..sbb Walin satu-satunya anak yg dia saksikan sendiri kelahirannya..memandangkan anak-anak sblm ni tak sempat nak msk labour room skali...
Sejak dari lahir, dah jadi rutin Walin akan tidur di dada ayah sebelum diletak di baby courtnya..Mungkin hangatnya pelukan seorang ayah tu yg membuatkan Walin sentiasa mengingati dan merasa selesa disisi Ayah..

Tarikh Tamat : 17 Jun 2011

4 comments:

Sabahan Bloggers Club said...

Salam.
Jangan lupa join contest & giveaway kami di SBC pula. Hadiah menarik menanti anda. Free domain+hosting selama setahun.

puan nina said...

oh beshnye..ibu tak jeles ke?hehe

thanks ye join.. =)

puan nina said...

ok..lulus

psst : tolong vote Danial boleh..?
klik like je kat gambar ni
mbp may cute babies
thanks ye =)

NORA said...

kayy..dah vote dah...good luck

Post a Comment