CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tabungan

Thursday, July 21, 2011

:: LITTLE FINGERS AUGUST 2011 CONTEST ::



Nak join? Klik banner yer...
dateline: end of AUGUST
" eB, wa @ aku @ sayer @ i nk mintak HEADER satu sbb mmg blog saya memerlukan header baru memandangkan header template biase jer yg nora guna, lebih-lebih lagi header blog craft Nora...manalah tahu kan...kot-kot dgn header baru Eb nanti bertambah-tambahlah rezeki yg masyukk...tak gitu?"

5 comments:

Nisa' Azman said...

salam dear.. jmput join ye.. TQ ^_^

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/07/vote-for-nisa-lucky-draw.html

eB ezrin said...

insyaallah... tapi eB jenguk kat blog personal, u x polo eB pn, x sudi yer? sayarat wajib tuh... hik3;p

NORA said...

Eb....sedihnya Eb tak cam ekk...Nora dah lama tau follow Eb kat blog personal tu...page ke8 sebelah PN Su Su dan Chempaka Sari...Ala...senang jer nak cam tau ID Nora...gambar BUngan Matahari dok tgh tersenyum tuuuu...

shera haifa said...

tag

http://kontestaje.blogspot.com/2011/07/duet-ga-by-mommyyen-ibu-shiela-latif.html

eB ezrin said...

wo ho ho, camner leh x cam nih eh? sbb tukor ga,bor kopt? ha ha ha... ya ampunnnnnnnnnnn... tarik telinger jgn lps tau ;p

gd luck :)

Post a Comment